LG G Pro 3 dolazi krajem godine?

Još prošle godine pojavile su se glasine da LG radi na nasljedniku G Pro 2 modela ali su onda navodno odustali od toga da bi se bolje koncentrirali na LG G4. Sada su se pojavile informacije da su nastavili s radom na G Pro 3 da bi udovoljili željama korisnika koji imaju potrebu za većim zaslonima. I ne samo to – mobipicker.com blog tvrdi da imaju i neke specifikacije nadolazećeg uređaja a one su:

  • Qualcomm Snapdragon 820 čipset
  • 6 inčni zaslon 1440 x 2560 rezolucije
  • 4 GB RAM-a
  • 32 GB interne memorije (proširivo sa microSD karticom)
  • 20.7 MP stražnja kamera
  • 8 MP prednja kamera

Osim toga LG G Pro 3 doći će sa najnovijom verzijom Andoroida (Lollipop 5.1). Točna cijena uređaja nije poznata ali navodi se da bi okvirno trebala biti oko 710 Eura. S obzirom da nije naveden izvor svih ovih informacija svakako sve ovo uzmite sa zrnom soli.

Zanimljivo je da je ovo još jedna u dugačkom nizu glasina koje stavljaju Snapdragon 820 čipset u modele koji bi trebali biti dostupni na tržištu do kraja godine. Podsjetimo, Qualcomm je davno objavio da će se Snapdragon 820 biti dostupan tek u prvom kvartalu 2016. Izgleda da su ih problemi sa 810 čipsetom natjerali da ubrzaju rad na nasljedniku.

 

Izvor, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx