LeTV Le 2 dolazi u 2. mjesecu sa Helio X20 procesorom?

LeTV (ili LeEco) nama je itekako poznat, ponajprije jer smo recenzirali njihov fantastični Le 1S koji nas je oduševio u gotovo svakom pogledu. Ako do sada niste čitali našu recenziju tog uređaja svakako bacite pogled. Prije desetak dana kompanija je objavila da je Le 1S prodan u više od 3 milijuna primjeraka za nešto više od 2. mjeseca pa je onda logično očekivati i nasljednika.

Danas se u kineskim medijima pojavila informacija da bi Le 2 mogao biti predstavljen već u sledećem mjesecu i da će doći sa Helio X20 desetojezgrenim procesorom. Ako je ovo istina moramo priznati da nismo ovako brzo očekivali nasljednika, ali opet vjerovatno se u prodaji ne bi ni pojavio prije 3. ili 4. mjeseca. Znači li to da nam LeTV (ili LeEco – kako li se već zovu u zadnje vrijeme) sprema predstavljanje na MWC-u? Mi se iskreno nadamo da jest, ali i da će se odlučiti proširiti na europsko tržište.

Odabir Helio X20 čipseta djeluje kao logičan budući da je LE 1S koristio njegovog prethodnika tj. Helio X10. Drugih detalja za sada nemamo, a nadamo se da će se uskoro nešto pojaviti. Naravno i ova glasina može biti lažna pa dok ne vidimo još nekakvih dokaza ovo uzmite sa velikom rezervom.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx