LeTV je prva kompanija koja najavljuje smartphone sa Snapdragonom 820

Dobro, nije baš da su najavili smartphone, ali su na svoj stranici postavili teaser koji daje do znanja da će njihov nadolazeći smartphone doći sa Snapdragon 820 čipsetom. Do sada se još ni jedna kompanija nije izjasnila po tome pitanju iako od mnogih očekujemo korištenje ovog čipseta u nadolazećim flaghip modelima.

LeTV je mala kineska startup kompanija koja je u prošlih nekoliko mjeseci zabilježila vrlo brz rast. Zapravo, riječ je o najbrže rastućem proizvođaču smartphonea trenutno u Kini. Njihovi LeTV One, LeTV One Pro i LeTV Max prodali su se u milijun primjeraka u 3 mjeseca, a ponajprije zahvaljujući vrhunskim specifikacijama po relativno niskoj cijeni –  pogotovo u odnosu na konkurenciju. O ovom novom misterioznom smartphoneu za sada ne znamo apsolutno ništa osim čipseta koji će se korisititi.

Od Snapdragona 820 očekujemo mnogo, pogotovo nakon fijaska sa 810 čipsetom. Iako 810 nije toliko strašan koliko se voli prenostiti po raznim portalima šteta je već počinjena i percepcija javnosti prema tom čipsetu je uglavnom negativna. Što se Snapdragona 820 tiče trebao bi brži i energetski efikasniji od prethodnika. Adreno 530 GPU trebao bi donijeti poboljšanje do 40% u odnosu na Adreno 430, uz 40% manju potrošnju energije. CPU bi pak trebao biti brži do 35 % u odnosu na prethodnika.

Prvi uređaji sa Snapdragon 820 čipsetom očekuju se tek početkom sljedeće godine.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx