Lenovo sprema potpuno novu vrstu ekrana?

Prije nekoliko tjedana na sajmu CES 2024, LG je pokazao radni pametni televizor koji je koristio prozirni OLED zaslon koji kompanija planira prodati javnosti kasnije 2024. Sada postoji nepotvrđeno izvješće da Lenovo planira pokazati jedan od svojih ThinkBook prijenosna računala s transparentnim zaslonom.

Rendere ovog navodnog laptopa objavio je Windows Report iz anonimnog izvora. Na temelju ovih slika, čini se da laptop ima i neku vrstu prozirnog poklopca za svoju tipkovnicu.

Izvješće tvrdi da će ovo prijenosno računalo raditi na Windows 11. Osim toga, nema riječi o njegovim hardverskim specifikacijama, uključujući zaslonski materijal za prijenosno računalo. Također nema riječi o mogućem datumu izlaska ili cijeni. Imajte na umu da Lenovo još nije potvrdio ovaj proizvod, pa ovu vijest uzmite s rezervom.

Više je nego moguće da Lenovo prikazuje ovo prijenosno računalo ThinkBook s prozirnim zaslonom kao “konceptni” uređaj koji zapravo neće biti objavljen, barem u svom trenutnom obliku. Na sajmu Mobile World Congress 2023., Lenovo je pokazao koncept za novo prijenosno računalo koje je imalo pokretni zaslon . Međutim, taj proizvod još nije pretvoren u potrošački proizvod.

Lenovo je u proteklih nekoliko mjeseci najavljivao neke nove proizvode koji su malo drugačiji. To uključuje nadolazeće Windows 11 prijenosno računalo sa zaslonom koji se može odvojiti i koristiti kao Android tablet . Također je lansirao Legion Go prijenosnu ručnu konzolu pokretanu Windowsima s odvojivim bežičnim kontrolerima .

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mislav Jurko

Imate odlične stvari.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx