Kupili smo polovan i nov telefon za 150 EURA – i sukobili ih! (VIDEO)

Što je nastalo prije – kokoš ili jaje? Ako mislite da je to teško pitanje, čekajte kada krenu usporede novih i polovnih telefona u komentarima. Ovaj put i mi smo se odlučili uključiti u raspravu pa smo napravili jedan izazov. Ja sam dobio zadatak da u budžetu do 150 EUR pronađem najbolji mogući nov telefon, a Ivan polovan.

Nakon malo traženja i jedan i drugi smo ubrzo izabrali svoje kandidate. Ja sam se odlučio na provjereni Samsung Galaxy A15 za koji znam da je dobar – jer sam ga testirao. Ivan je pak malo riskirao i, u želji da ima što bolji procesor, odlučio se na Poco F3 koji ga je čak izašao osjetno ispod 150 EUR (oko 135 EUR).

Poslije toga jedina stvar koja je preostala je da se sukobimo u nekoliko bitnih kategorija i na kraju zaključimo tko je bio pobjednik. Ili barem za koga je bolji koji telefon. Ako vas zanima kako je cijela stvar završila bacite pogled na video ispod koji smo napravili u suradnji s OLX.ba.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx