Još bolje kamere – Samsung navodno sprema veliku nadogradnju za S23 seriju

Samsung je početkom prošlog mjeseca predstavio Galaxy S23 seriju, dok je krajem istog mjeseca ona dobila prvu nadogradnju. Prema najnovijim informacijama, Samsung sprema novu nadogradnju za Galaxy S23 modele, i to ne bilo kakvu…

Poznati leaker Ice Universe prenosi informaciju da južnokorejska kompanija sprema “veliku ažuriranje” za Galaxy S23 seriju, a koje će se, prije svega, odnositi na optimizaciju kamere telefona.

Manji broj korisnika Galaxy S23 modela prenio je da ima neke probleme s kamerom telefona, ali Samsung izgleda radi na velikoj nadogradnji koja će uveliko optimizovati rad kamere Galaxy S23 telefona. Gore pomenuti leaker dodaje da će Night Mode biti jedna od funkcija koja će biti poboljšana nadolazećom nadogradnjom.

Krajem prošlog mjeseca Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra dobili su svoju prvu nadogradnju, a riječ je o maloj nadogradnji, koja uključuje sigurnosnu zakrpu za drugi mjesec ove godine. Sama zakrpa donosi 48 sigurnosnih poboljšanja za Android 13, kao i 7 poboljšanja za One UI 5.0. Sama nadogradnja teška je oko 500 MB za Samsung Galaxy S23 i Samsung Galaxy S23+, dok je nešto veće veličine ona za Samsung Galaxy S23 Ultra.

Sada će Galaxy S23 trojac dobiti i drugu nadogradnju nakon predstavljanja, ali ova će biti mnogo važnija za korisnike ovih telefona.

Inače, Samsung je veliku pažnju na predstavljanju Galaxy S23 serije posvetio fotografskim mogućnostima telefona, a naročito sposobnostima kamera Galaxy S23 Ultra telefona.

Tako Samsung Galaxy S23 Ultra ima novi 200 MP glavni senzor kamere, ultraširoki senzor od 12 MP, telephoto senzor od 10 MP i periskopski senzor od 10 MP. Naprijed je selfie kamera od 12 MP.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
AdiSA

za tvoju informaciju vec su bile dvije, a ovo ce biti treca

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx