Jesu li ovo službene slike Xiaomi-a Mi5?

Koliko smo već puta pisali o Xiaomi-u Mi5 i koliko smo slika do sada objavili postalo je gotovo nemoguće za prebrojati. Oni što nas redovnije prate sjetiti će se da smo tek prošlu sliku smatrali koliko toliko vjerodostojnom, a ova najnovija potvrđuje ono što smo prošli put vidjeli – samo u boljoj kvaliteti.

Xiaomi-Mi-5-in-Gold

Izgleda da skener otiska prsta doista ostaje onaj “klasični” tj. u home tipki. Prethodne glasine sugerirale su da bi mogli ugledati Qualcomm-ov ultrasonični skener ali ipak ništa od toga. Ove slike djeluju kao tzv. “press renderi” tj. slike koje se daju novinarima i koriste u službenim materijalima. Osim skenera otiska prsta na njima možemo vidjeti i da će Xiaomi Mi5 doći u 4 boje: crna, zlatna, bijela i roza. Izgled se čini jednostavan i elegantan te nas donekle podsjeća na nekakav hibrid između iPhonea 6 i Galaxy S6.

Xiaomi-Mi-5-in-White

O mogućem datumu izlaska nema još nikakvih informacija, a budući da već imamo priliku baciti pogled na njega možemo se možda nadati predstavljanju nekada početkom godine? Za kraj obavezna napomena da ove slike možda ne prikazuju Xiaomi Mi5, ali kako su stvari krenule u zadnje vrijeme velika je vjerovatnost da je ovo istinito.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx