Je li ovo nadolazeći Samsung Galaxy S7 Plus?

Možda se sjećate da smo prije nekoliko dana objavili rendere Samsungovog Galaxy S7 telefona, a sada je zahvaljujući OnLeaksu i uSwitchu imamo slike i video koji ga puno bolje prikazuju. OnLeaks inače često radi rendere, a najčešče na temelju maske koja je napravljena za telefon (jer ima izvore u kompaniji koja se bavi izradom maska), a ima i reputaciju za održavati pa smo skloni vjerovati da ima nešto istine u ovom najnovijem renderu.

Samsung-Galaxy-S7-Plus-CAD-render

Galaxy S7 Plus bi trebao biti veća varijanta “običnog” Galaxy S7. Gledajući rendere jasno se može doći do zaključka da će se Samsung i ovu generaciju držati dizajna koji je počeo sa Galaxy S6, a sada se proširio i na telefone iz A serije. Vizualno će biti samo par sitnih razlika kao npr. smještaj prednje kamere koja je sada skroz desno, malo zaobljeniji rubovi, malo izduženija (ali uža) home tipka itd. Po ovom renderu Galaxy S7 Plus bi trebao imati dimenzije od 163.32 x 82.01 x 7.82mm.

Sve glasine do sada upućivale su na neznatno promijenjen izgled u odnosu na S6 pa smo skloni vjerovati da je ovo jako blizu istini.  Evo i videa gdje ovaj render možete pogledati iz svih kuteva:

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx