iPhone 15 Pro na renderu u fantastičnoj boji!

Prije par dana pojavili su se renderi iPhonea 15 Pro, a danas se pojavila fotografija koja nam prikazuje ovaj telefon u novoj bordo boji.

iPhone 15 Pro stići će na jesen ove godine, zajedno sa ostalim članovima iPhone 15 serije. Najnoviji renderi prikazuju nam ovaj telefon u tamncrvenoj boji. Zapravo, čini se da je riječ o bordo boji.

Navodno će samo iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max stići u ovoj boji. S druge strane, očekuje se da će obični iPhone 15 modeli stići, između ostalog, u rozoj i svjetloplavoj boji.

Kada je riječ o samim detaljima dizajna, ovaj render nam samo potvrđuje ono što smo do sada imali priliku vidjeti kada je u pitanju izgled iPhonea 15 Pro.

Najveća promjena svakako je USB-Type C priključak, koji napokon stiže na iPhone. To je posljedica novog Zakona Evropske unije i svi iPhone 15 modeli ove godine stići će sa ovim priključkom. Međutim, prije par dana pojavila se informacija da kompanija iz Cupertina planira da koristi prilagođeni USB-Type C priključak. Zapravo, radi se o tome da će Apple u njega ugraditi mogućnost autentifikacije.

Apple-ova prepoznatljiva sklopka za promjenu zvučnog režima je također redizajnirana, dok na osnovu rendera ne možemo primijetiti o kojoj vrsti tipki za kontrolu glasnoće se radi.

Ono što je još bitno naglasiti jeste to da bi, prema renderima, iPhone 15 Pro trebao stići s tanjim okvirima oko ekrana. Okviri telefona malo su zakrivljeniji u odnosu na one na iPhoneu 14 Pro, te će telefon biti lakše držati. Sam raspored tri kamere i LiDAR senzora unutar izreza kamere ostaje nepromijenjen u odnosu na prošlu godinu.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx