iOS 9 Public Beta 2 i OS X EL Capitan Public Beta 2 sada su dostupni za preuzimanje

Apple je jučer u opticaj pustio u opticaj developer beta verziju iOS-a 9, a već danas je puštena i verzija za javnost tj. iOS 9 Public Beta 2.  Oni koji na svojim uređajima imaju instaliranu prethodnu verziju (Public Beta 1) moći će uraditi i OTA nadogradnju.

Podsjetimo, prva beta verzija iOS-a 9 puštena je za javnost prije nekih dva tjedna – točnije 09.07. Ako se još niste uključili u beta program, a imate želju, sve potrebne informacije možete pronaći na Apple-ovoj web stranici za sudjelovanje u beta testiranju.

Osim iOS-a i OS X EL Capitan Public Beta 2 je dostupan za sve zainteresirane.

Spomenimo još i da je Apple od danas onemogućio ostavljanje komentara na AppStore-u za sve koji koriste iOS 9. Razlog su korisnici koji su ostavljali negativne komentare i ocjene na aplikacije koje nisu radile na najnovijoj verziji OS-a. Potez je razumljiv jer developeri nisu imali vremena (niti mogu) da ažuriraju svoje aplikacije za iOS9.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx