Huawei P9 u potpunosti otkriven na novim slikama

S laganim približavanjem službenog predstavljanja nove Huawei perjanice (tj. više perjanica) počele su se pojavljivati i prve fotografije uživo samog telefona. Na prošloj nismo mogli vidjeti puno toga (tu ne brojimo rendere koji su nam otkrili sve o telefonu) ali smo dobili potvrdu da će P9 biti opremljen sa dvije stražnje kamere. Danas je Venture Beat objavio fotografije koje u potpunosti otkrivaju “obični” Huawei P9, a budući da je članak pisao Evan Blass nemamo nikakve sumnje u autentičnost ovog leaka.

Huawei P9

Nema ovdje puno toga što nas može iznenaditi ali vidljiv je skener otiska prsta, USB Type-C utor, 3.5mm utor sa donje strane telefona i zvučnik (također sa donje strane telefona). Tijelo je potpuno metalno, a općeniti izgled je elegantan iako “ziceraški”. Izgleda da osim LG-a nitko nije spreman značajnije riskirati.

Potvrđene su i očekivane specifikacije za standardni Huawei P9: Kirin 950 čipset (a ne Kirin 955 kao što smo prethodno pisali), 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, dvije 12 MP stražnje kamere i 3900 mAh baterija.

Huawei P9 4

Huawei je prvi put koristio dvije kamere u Honor 6 Plus pametnom telefonu, a tu su služile za razne trikove kao naknadno podešavanje fokusa, razne filtere itd. Ova nova generacija navodno će imati još više trikova i Leica leće koje bi dodatno trebale dignuti kvalitetu. O datumi izlaska nema novih informacija ali se očekuje da će biti predstavljen neka tokom 3. ili 4. mjeseca. Ukupno bi trebale biti čak četiri varijante : Na slikama je “obični” Huawei P9, a osim njega tu bi još trebali biti jeftini model (možda P9 Lite), model sa većim zaslonom (P9 Max) i jedan premium model sa nabrijanijim specifikacijama.

Huawei P9 3

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx