HTC će predstaviti novi Android Marshmallow telefon 20.10.2015.

HTC je, uz Google, danas bio glavna zvijezda tech blogova i portala. Prvo su nam predstavili HTC Butterfly 3 i HTC One M9 Plus,  nakon toga usljedila je objava svih uređaja koji će dobiti Android 6.0 Marshmallow, a sada je tu i pozivnica na event koji se održava 20.10.2015.

Dugo već pratimo glasine tako da sa stopostotnom sigurnošću možemo reći da se ovdje radi o HTC-u A9. Riječ je o telefonu koji je HTC-ov CEO Cher Wang najavila još prije nekoliko mjeseci kao “Hero” uređaj koji će ih početi spašavati iz ove “lagane” financijske krize. Nismo sigurni kolika očekivanja od jednog telefona srednjeg ranga imaju u HTC-u, ali navodno spremaju jaku marketinšku kampanju koja bi trebala povećati šanse za dobru prodaju.

htc event 2

U slučaju da niste pratili cijelu sagu oko ovog telefona evo i navodnih specifikacija:

  • 5″ FullHD 1080p AMOLED zaslon
  • Snapdragon 617 procesor
  • 2 GB RAM-a
  • 16 GB interne memorije (proširivo microSD karticom)
  • 2150 mAh baterija
  • 13 MP stražnja kamera sa OIS-om
  • 4 MP “Ultrapixel” prednja kamera

Budući da ništa od ovih specifikacija još nije potvrđeno suzdržati ćemo se od komentiranja, ali ta baterija….. dobro, dobro strpit ćemo se.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx