HTC A9 doći će sa 10-jezgrenim MediaTek Helio X20 procesorom, a tu je i prva slika stražnje strane telefona!

Ako se pitate odakle sad odjednom tamo nekakav HTC A9 možda vam kodno ime “Aero” osvježi sjećanje. Oni kojima to ništa ne znači dovoljno je reći da je CEO HTC-a Cher Wang još prije nekoliko mjeseci obećala novi “Hero” telefon nakon nezadovoljavajućih prodajnih rezultata njihovog M9 modela. Prvotno smo mislili da se možda radi o Windows 10 telefonu ali ta glasina je brzo demantirana. U međuvremenu smo saznali da bi Aero tj. A9 trebao biti opremljen i revolucionarnom kamerom iako je to nešto što HTC tvrdi svaki put. Možda ovaj put stvarno misle?

Poslije toga došao je period duge tišine, a sada napokon imamo neke nove informacije zahvaljujući Kineskom portalu Mobile-Dad. Prema njihovim navodima HTC A9 trebao bi biti opremljen 10-jezgrenim MediaTek Helio X20 procesorom i 2.5D prednjim staklom. Također su naveli da bi cijena uređaja mogla čak biti između 470$ i 630$, a doći će u Tyrant Gold i Dark Grey bojama. Iskreno se nadamo da će HTC razmisliti o rezanju marže i da će A9 prodavati po nižoj cijeni nego dosadašnje flagshipe.

Navodno stražnja strana HTC-a A9. Ova fotografija je danas procurila u javnost
Navodno stražnja strana HTC-a A9. Ova fotografija je danas procurila u javnost

Ono što još nikome nije jasno je gdje se ovaj telefon uklapa u HTC-ov portfolio pogotovo nakon nedavnih glasina o HTC O2 6-inčnom uređaju sa Snapdragon 820 procesorom i Quad HD zaslonom. Ipak, Snapdragon 820 telefoni mogu izaći najranije početkom sljedeće godine pa bio A9 mogao biti flagship koji bi nas trebao zabavljati do dolaska “pravog” flagshipa. Nadajmo se da to nije slučaj, da će HTC A9 uistinu birti fantastičan telefon i da je HTC napokon nešto naučio od svih svojih greški.

 

Izvor, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx