HTC 10 (One M10) na novim fotografijama uživo (plus novi render)!

Ako se još niste dovoljno nagledali HTC-a 10, bilo da se radi o kvalitetnim renderima ili pak nekoliko fotografija uživo, evo vam još jedne prilike. Ovaj opet imamo leak sa tri različita mjesta – prvi nam je svima poznati @OnLeaks koji je prošli put objavio par fotografija uživo, a ovaj put je to popratio sa dvije fotografije.

HTC-10-M10 (1)

Na ovoj fotografiji vidimo USB-Type C utor, rešetku gdje se nalazi zvučnik (možda) i rupicu za mikrofon. Ovo je i prva fotografija gdje pobliže možemo vidjeti stanjivanje prema rubovima, ali i laganu izdignutost kamere. Druga fotografija OnLeaks-a (ispod) pokazuje prednju stranu.

HTC-10-M10

Tu već sve otprije znamo iako moramo priznati da nam na ovim fotografijama manje smeta home tipka koja nije centrirana po visini jer se zaslon i ostatak prednjeg dijela telefona bojom lijepo spajaju u jednu cjelinu. Naravno taj efekat će biti izgubljen kada se zaslon upali (i na bijeloj boji) ali eto…. neka ima nešto što veseli čovjeka.

Sljedeći na red dolazi Evan Blass koji je je prethodno objavio render HTC-a 10, a sada ga je nadopunio još jednim renderom. Na njima ne vidimo ništa novo ali barem imamo pogled na uređaj iz drugog kuta.

HTC-10-M10 (2)

Za kraj nam je ostao jedan ne baš tako poznat izvor kao ova dva gore navedena, a riječ je o peruanskom tech portalu “Perusmart” koji je također objavio fotografiju uživo koja prikazuje prednju i stražnju stranu HTC-a 10.

HTC-10-M10 perus

Peruanci su osim slika objavili i specifikacije iako su samo potvrdili ono što smo od prije znali. Još ništa nije u kamenu upisano ali HTC 10 trebao bi biti opremljen sa 5.2″ zaslonom (1440 x 2560 rezolucije), Snapdragon 820 procesorom, 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije (proširivo microSD karticama), 12 MP stražnjom “Ultrapixel” kamerom, 4 MP prednjom kamerom, Dolby sound podrškom i Quick Charge 3.0 tehnologijom za brzo punjenje.

Datum izlaska za sada nije poznat a pojavljuju se razne informacije. Neki tvrde da će biti predstavljen već ovog mjeseca, a drugi pak da će biti tijekom 4. mjeseca. Jedna glasina čak spominje konkretno 19.04.2016. ali sačekajmo još malo sa zaključcima dok ne dobijemo nešto konkretnije.

Izvor 1, Izvor 2, Izvor 3

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx