Gledajte uživo predstavljanje novih Motorolinih uređaja 28.07. (plus još novosti o Moto G)

Motorola je na twitteru objavila da će svi zainteresirani moći gledati livestream prijenos predstavljanja novih Motorola uređaja. Livestream ćete moći gledati na ovom linku u 15:00 h po našemu vremenu na dan 28.07.2015., a evo i tweeta:

Već smo pisali o tome što možemo očekivati od Motorole taj dan ali ono glavno što trebate znati je da ćemo vjerovatno vidjeti novi Moto X, Moto G i možda Moto 360.

U međuvremenu je procurilo i dosta novih informacija o novome Moto G smartphoneu, a umjesto da mi ponavljamo ono što smo već rekli bacite pogled na ove GIF-ove ispod koji su greškom prerano bili stavljeni na web-stranici jednog Portugalskog prodajnog lanca.

motogif.0

motogif2.0

motogif3.0

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx