Evo koliko će Motorola Razr 50 i Razr 50 Ultra koštati u Evropi

Kompanija Motorola sprema se za predstavljanje nove generacije sklopivih telefona. Motorola bi sljedeće sedmice, tačnije 25.06.2024. godine, trebala predstaviti Motorolu Razr 50 i Razr 50 Ultra. Danas, tačno sedmicu dana prije predstavljanja ovih telefona, saznajemo njihove moguće cijene u Evropi.

Dva nadolazeća sklopiva telefona iz ponude Motorole već su se pojavila na nekim evropskim maloprodajnim online trgovinama, otkrivajući cijene, opcije boja i memorijske opcije.

Tako je navedeno da će Motorola Razr 50 biti dostupan u tri boje – narandžastoj, sivoj i boji pijeska. Cijena telefona navodno će biti 899 EUR za verziju sa 8 GB radne memorije (RAM-a) i 256 GB prostora za unutrašnju pohranu.

S druge strane, Motorola Razr 50 Ultra bit će dostupan u tri boje – zelenoj, plavoj i boji breskve. Telefon će navodno koštati 1199 EUR za verziju sa 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije.

Ove cijene identične su cijenama prošlogodišnjih Motorola Razr 40 i Motorola Razr 40 Ultra telefona na evropskom tržištu.

Osim toga, na online prodavnicama pojavio se i nadolazeći mid-ranger iz ponude Motorole, a riječ je o Moto G85 telefonu, koji ne bi trebao biti predstavljen na istom događaju kao i sklopivi telefoni. Kako god, navedeno je da će ovaj telefon biti dostupan u sivoj, maslinasto zelenoj i plavoj boji, dok će cijena telefona navodno biti 349 EUR za verziju sa 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što je 49 EUR više u odnosu na prethodnika, Moto G84. Inače, ovaj bi telefon trebao biti rebrendirani kineski S50 Neo, koji će uskoro biti predstavljen u Kini.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx