Evo kako Galaxy S24 Ultra izgleda u poređenju sa Galaxy S23 Ultra

Svakim danom sve smo bliži događaju predstavljanja Galaxy S24 flagship serije. Prema dosadašnjim glasinama, to bi se moglo desiti sredinom prvog mjeseca sljedeće godine (spominje se 17.01.2024. godine kao mogući datum predstavljanja). Najnoviji detalji u vezi ove serije odnose se na dizajn Galaxy S24 Ultra telefona u poređenju sa Galaxy S23 Ultra telefonom.

U posljednjih nekoliko sedmica i mjeseci imali smo priliku vidjeti rendere, ali i fotografije uživo Samsung Galaxy S24 Ultra telefona.

Sada je ovaj telefon fotografisan do Galaxy S23 Ultra telefona, te su tako otkrivene razlike u njihovom dizajnu.

Na fotografijama je Galaxy S24 Ultra u sivoj boji, a jedna od najuočljivijih promjena je rešetka zvučnika, a na gornjem okviru se sada nalaze dvije rupice za zvučnik/mikrofon.

Pored toga, Samsung je poravnao dio gdje se izvlači S Pen, a na okvirima je sve ostalo identično kao kod prethodnika. Kada je riječ o samom okviru, iako to na fotografijama ne možemo utvrditi, vjerovatno je da se radi o titanijumskom okviru, umjesto aluminijskog kojega ima Galaxy S23 Ultra. Međutim, to će biti moguće primijetiti tek rukovanjem telefona.

Izvor ovih fotografija također ukazuje na detalje o kameri i kapacitetu baterije. Tako se navodi da će ovi segmenti ostati nepromijenjeni u odnosu na Galaxy S23 Ultra. Tako se očekuje da će telefon imati glavni senzor kamere od 200 MP, ultraširoki senzor od 12 MP i telefoto senzor od 10 MP sa 3x optičkim povećanjem i još jedan telefoto senzor od 50 MP sa 5x optičkim povećanjem. Za autonomiju će biti zadužena baterija kapaciteta 5000 mAh.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx