Isprobali smo MIUI 14! Evo kakva su iskustva… (VIDEO)

Xiaomi je u Kini već predstavio najnoviju verziju svojeg MIUI-a. MIUI 14 se na kineskim Xiaomi, Redmi i Poco telefonima već vrti u stabilnoj verziji (doduše samo na najnovijim i skupljim modelima), ali kod nas nažalost još neće stići.

Zato sam odlučio preskočiti čekanje i na Redmi Note 10 Pro instalirati portanu verziju najnovijeg MIUI-a 14. Naravno, ovo je zahtjevna stvar i ako trebate pitati kako se to radi, trebate još mnogo vremena i istraživanja da učinite isto.

Tako sam na Redmi Note 10 Pro isprobao kinesku verziju MIUI-a 14, otkrio sve novosti koje donosi (od kojih je jedna itekako zanimljiva), te raspravljao malo i o tome što bi sve moglo stići i u globalnu verziju MIUI-a, kao i o tome na koje telefone.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Tix

Mozeš li objaviti postupak instaliranja portane verzije miui 14

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx