Cijene novih high-end Lumia mogle bi biti paprene

Osim spremanja zvjerskih telefona izgleda da se Microsoft sprema i za zvjerske cijene. Nakon nedavnih glasina da bi Lumia 950 XL mogla biti identične cijene kao osnovni 16GB iPhone model sada su se pojavile i slike koje prikazuju cijenu kod jedne Španjolske online trgovine. Prijašnje glasine sugerirale su da bi velika cijena mogla biti opravdana raznim dodacima koji dolaze sa telefonom (Continuum dock, stylus itd.) a koji su vrijedni 200 EUR. Nažalost na ovoj Španjolskoj stranici nisu se spominjali nikakvi dodaci. Navedene cijene su: 659 EUR za Lumiu 950 i 749 EUR za Lumiu 950 XL. Iako ove cijene ne odudaraju od ostatka tržišta malo su neobične za Microsoft koji se uvijek trudio biti jeftiniji od najbliže konkurencije sa svojim flagship telefonima.

Microsoft-Lumia-950-XL-price

Ipak ovakve glasine treba uzeti sa rezervom jer uvijek ima trgovina koje ovakve prilike koriste za malo besplatnog marketinga. Službeno predstavljanje je za nekih 2 tjedna tako da nećemo trebati dugo čekati da saznamo sve detalje,

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx