Blackberry “Prague” Android telefon dolazi u 8. mjesecu?

Gdje ima dima ima i vatre, a glasine o Blackberry Android uređaju zadnjih mjesec dana su glasnije nego ikada. O misterioznom telefonu sa kliznom tipkovnicom i zakrivljenim zaslonom već smo pisali. Mnogi su u glasinama zadnjih dana naglašavali da bi i Blackberry “Venice” mogao biti Android telefon koji svi čekamo od Blackberry-a. Po svemu sudeći “Venice” ipak neće doći sa Androidom već model pod kodnim imenom “Prague”.

Navodno se radi o low-end uređaju za tržišta u razvoju, a trebao bi biti sličnog izgleda kao BlackBerry Z3 (kao na slici gore) tj. neće imati harversku tipkovnicu. Također, ako je vjerovati ekipi sa n4bb.com, ovaj novi BlackBerry model možemo očekivati u 8. mjesecu ove godine. Nećemo trebati dugo čekati da vidimo koliko istine ima u svemu ovome.

 

Izvor 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx