BlackBerry nam sprema BB Passport sa Androidom?

Po svemu sudeći BlackBerry Venice možda ipak neće biti jedini Android telefon koji bi mogli vidjeti od BlackBerry-a. Za Venice mnogi već govore da će doći u dvije varijante – jedna sa Androidom i jedna sa BB10 OS-om. Čini se da bi se isti slučaj mogao dogoditi sa nedavno najavljenim BlackBerry Passport Silver Edition.

Na Youtube-u se pojavio video koji prikazuje isti taj BlackBerry Passport ali opremljen Android OS-om. Iskreno se nadamo da ovdje nije samo riječ o prototipu koji nikada neće ugledati svjetlo dana već da će se BlackBerry doista odlučiti na predstavljanje ovog modela. Zašto? Zato što i Venice i Passport izgledaju drugačije i donose jako potrebnu svježinu u prostor gdje izgleda da svaki proizvođač pravi telefone po istome kalupu. Da ne duljimo previše evo i videa pa svakako bacite pogled na to kako izgleda Android na BB telefonu. Imajte na umu da je ovdje riječ o stock verziji Androida i da BlackBerry još nije postavio svoje modifikacije.

 

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx