Blackberry na jesen predstavlja telefon sa Androidom?

Prodaja najnovijih BlackBerry uređaja ne ide dobro,a i već neko vrijeme se šuška o tome da bi BlackBerry (nekadašnji RIM) mogao izbaciti na tržište i telefon zasnovan na Androidu. Sudeći po članku sa Recode-a to bi se moglo ubrzo dogoditi.

Navodno se radi o uređaju koji vidite na slici gore, a kratko je pokazan na MWC-u ove godine. Rijež je o uređaju sa kliznom tipkovnicom i navodno lagano zakrivljenim ekranom. Ova vijest dolazi svega mjesec dana od kada je BlackBerry najavio rezanje radne snage po cijelome svijetu. Ovaj potez trebao bi poslužiti promoviranju Enterprise Mobility Management rješenja (EMM) nazvanog BES12.

Dva neimenovana izvora sa Recode-a naglasila su kako BlackBerry s ovime pokušava odaslati poruku da BES12 može stojati sam i da može osiguravati telefone i tablete zasnovane na drugim operativnim sustavima. Uređaj bi navodno trebao biti predstavljen ove jeseni, a mi možemo samo čekati i vidjeti koliko je istine ima u svemu ovome.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx