Apple predstavio i novi MacOS! Evo kako će se zvati i što je novo

Apple je večeras najavio macOS 15 “Sequoia” tijekom uvodne riječi WWDC 2024. Nova verzija Mac operativnog sustava dolazi s novim bilješkama, novim značajkama u Porukama, novim načinom mirroringa vašeg iPhonea na Mac zaslonu i još mnogo toga.

Uz macOS 15 Sequoia, korisnici imaju nove načine da iskoriste značajke kontinuiteta između Maca i iPhonea. Na primjer, sada možete ne samo prenositi zaslon svog iPhonea na svom Macu, već i kontrolirati svoj iPhone izravno s vašeg Maca. Korisnici čak mogu povlačiti i ispuštati između macOS aplikacija i iPhone zaslona.

Apple je također predstavio samostalnu aplikaciju Passwords s macOS 15 Sequoia, omogućujući korisnicima da jednostavno upravljaju svojim lozinkama bez potrebe za aplikacijama trećih strana. Safari je također postao pametniji i sada koristi AI za automatsko isticanje korisnih informacija, kao što su upute na karti ili video na web stranici.

macOS 15 dolazi s ugrađenom “Apple Intelligence”. Nova umjetna inteligencija može generirati tekst u aplikacijama i pomoći korisnicima u generiranju slika.

macOS 15 Sequoia bit će dostupan javnosti ove jeseni. Prva Developer Beta bit će objavljena kasnije večeras.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx