ZTE SPro Plus je tablet sa ugrađenim projektorom (ili projekor sa ugrađenim tabletom?)

ZTE nastavlja sa svojom brigom za uže tržišne niše pa su na MWCU-u najavili ZTE SPro Plus tablet/projektor koji je velika nadogradnja u odnosu na ZTE SPro 2. Ako očekujete ne baš impresivan tablet gadno ste se prevarili jer se ZTE potrudio da ga “nabrije” koliko god je moguće.

ZTE-SPro-Plus-BG 2

Tako ZTE SPro Plus dolazi sa 8.4″ AMOLED zaslonom 1600 x 2560 rezolucije, Snapdragon 801 (neke varijante Snapdragon 650) procesorom, 3 GB RAM-a i 12100 mAh baterijom (navodno dovoljno za minimalno 4 sata videa preko projektora). Postoje WiFI i LTE varijante a težina uređaja je oko 1 kg. Što se projektora tiče sada koristi lasere umjesto tradicionalnih LED-ica. Rezultat toga je puno veća maksimalna svjetlina u odnosu na prethodnika. SPro 2 je imao 200 lumena svjetlinu dok SPro Plus ima čak 500 lumena. Uređajem je čak moguće upravljati putem glasovnih naredbi, a dolazi sa predinstaliranim Androidom 6.0 Marhsmallow.

ZTE-SPro-Plus-BG

Nema informacija o mogućoj cijeni, a u prodaji će biti dostupan tijekom ljeta. Prethodnik je imao cijenu od nekih 400$ ali smo uvjereni da će ovaj model biti skuplji.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx