Zopo Speed 8 sa Helio X20 procesorom biti će predstavljen krajem 2. mjeseca na MWC-u

U klasičnom Zopo stilu kompanija je danas objavila točan datum i vrijeme predstavljanja njihovog sljedećeg flagship telefona. Naravno, mislimo na Zopo Speed 8 od kojega imamo velika očekivanja a vrlo lako bi mogao biti i prvi telefon dostupan na tržištu sa Helio X20 čipsetom. Iako ima još nekoliko kompanija od kojih to očekujemo Zopo je prvi izašao sa konkretnim datumom te su najavili da će Speed 8 biti predstavljen 24.02.2015. u 10:30h ujutro na MWC-u (Mobile World Congress) u Barceloni.

Osim procesora i metalne konstrukcije nisu poznati nikakvi drugi detalji o telefonu ali je svima i više nego jasno da Zopo ima velika očekivanja od novog flagshipa. Speed 7 se u mnogo stvari pokazao kao jako dobar uređaj sa svega nekoliko “mušica” za koje se nadamo da će biti ispravljene u nasljedniku.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx