Zaštitu na HTC One M9 ipak nije lako zaobići

Jučer smo pisali o tome kako je moguće lako zaobići zaštitu zaključanog zaslona na HTC-ovom ovogodišnjem flagship modelu najobičnim paljenjem ili gašenjem WiFi veze – One M9. Srećom ostali korisnici su ubrzo uskočili u priču i ispostavilo se da to nije slučaj sa svim HTC One M9 uređajima. Zapravo to je moguće samo ako koristite custom ROM koji je koristila i osoba na spornom videu i to  ema apsolutno nikakve veze sa službenim ROM-om. Oglasili su se iz same kompanije i objasnili da nisu uspjeli reproducirati problem ni u jednom scenariju.

Mi se ispričavamo ako smo nekoga prepali. U našu obranu 🙂 savjetovali smo vam da isprobate možete li reproducirati bug na vašemu uređaju jer smo sumnjali da se možda  radi o nekoj regionalnoj varijanti određenog HTC One M9 ROM-a (npr. za Američki Verizon itd.). U svakome slučaju drago nam je da je situacija ovako završila.

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx