Bajtbox logo H90

Zar se ovo stvarno događa?! Xbox igre na Playstationu… (VIDEO) – Playbox #2

Evo nas već u drugoj Playbox epizodi. Srećom vijesti nije nedostajalo i mnogo zanimljivih stvar se dogodilo u zadnjih nekoliko dana. Jedan primjer imate odmah u naslovu. Naime u u zadnjih par tjedana sve više se šuška o dolasku Xbox ekskluzivnih igara na Playstation, a ovih dana cijela stvar je doslovno eksplodirala. Do te mjere da je i Phil Spencer osobno već najavio da ćemo sljedeći tjedan znati više detalja.

Neki ovo vide kao kraj Xboxa kao gaming konzole, ali s tim se nismo bavili u ovoj epizodi. Možda poseban video o tome? Osim toga imali smo priliku svjedočiti još jednom primjeru kako pirati prolaze bolje od legalnih kupaca, a održan je i Playstation State Of Play gdje je najavljena tona nadolazećih igara. O tome će biti i poseban video, a u ovoj epizodi Playboxa prolazimo kroz neke najznačajnije trenutke. Video je ispod, a u komentarima napišite kako vi vidite budućnost Xboxa nakon ovoga.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx