Bajtbox logo H90

Žao mi je konzolaši ali… (VIDEO) – Playbox #1

Na prosječnoj Bajtbox kavi gotovo uvijek dvije teme su dominantne – tehnologija i igre. Iz tog razloga, barem nama, nije veliko iznenađenje da smo eventualno odlučili otvoriti i gaming kanal. A vjerujem da nije ni vama jer već neko vrijeme polako ubacujemo gaming sadržaj na portal. Štoviše, imamo i posebnu sekciju za vijesti o igrama.

Nije nam cilj bio kopirati druge kanale i ono što oni rade, nego sve to odraditi na neki svoj način. A jedan dio toga možete vidjeti u našem novom serijalu koji smo odlučili nazvati Playbox. Kao što sam naziv sugerira radi se o nečemu što je slično Newsboxu, samo što su ovdje tema igre i sve drugo što se usko veže za svijet gaminga.

I, baš kao Newsbox, ono što ovdje vidite ne znači da će serijal uvijek biti takav. Štoviše, radi kraće prirode epizoda (cilj je da objavljujemo dvije kraće epizode tjedno) ovdje će biti puno više eksperimentiranja. Na taj način će biti zabavno nama, a (nadamo se) i vama.

Playbox je samo mali dio onoga što planiramo, ali o tome ću pričati nekom drugom prilikom. Za sada se fokusirajmo na prvu tj. pilot epizodu, a ovdje pričamo o smiješnoj situaciji koja se dogodila sa Steamom, dolasku Forbidden Westa na PC i naravno Starfieldu (među ostalim). P.S. osim ove epizode bacite pogled na gaming kanal jer imamo novo lice (ili još točnije – glas). Fran je u zadnja dva tjedna objavio tri jako zanimljiva videa koja morate pogledati.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx