Bajtbox logo H90

Yu-Gi-Oh! Svjetsko prvenstvo se vraća!

Yu-Gi-Oh Svjetsko prvenstvo se vraća. Nakon što je svake godine od 2019. godine otkazivano zbog pandemije, Konami je upravo objavio da će se Yu-Gi-Oh Svjetsko prvenstvo održati 2023. godine u Tokyo International Exhibition Centru, ovo će biti prvi veliki na turnir na kojem će se igrati Yu-Gi-Oh Master Duel.

Planirano je da se Svjetsko prvenstvo održi tijekom vikenda 5. i 6. kolovoza. Tri različita turnira će se održati, uključujući turnir za Yu-Gi-Oh Trading Card Game, turnir za Yu-Gi-Oh Duel Links, i turnir za Yu-Gi-Oh Master Duel. Od svibnja će biti moguće sudjelovati u kvalifikacijama za Duel Links i Master Duel unutar same igre.

Yu-Gi-Oh! Master Duel je vjerna rekreacija kartaške igre dostupne na mobilnim, konzolnim i PC platformama, za razliku od Duel Links-a. Igra je objavljena u siječnju prošle godine i postala je izrazito popularna, premašivši 50 milijuna preuzimanja. Osim nekoliko multiplayer modova, Master Duel nudi i single-player sadržaje, poput story mode-a i raznih tutorijala.

Kvalifikacije za Master Duel počinju unutar same igre 16. svibnja, dok kvalifikacije za Duel Links kreću 30. svibnja. Za Svjetsko prvenstvo u Master Duelu odabrana je forma “Team Battle”, gdje će se osam najboljih timova na svijetu boriti za titulu najjačeg tima na planeti.

Yu-Gi-Oh! Svjetsko prvenstvo trebalo se vratiti prošle godine, ali neočekivani porast slučajeva Covida spriječio je Japan u otvaranju granica sve do listopada 2022. Sada kad su granice ponovno otvorene za turiste, svjetsko prvenstvo može se konačno održati uživo u Tokiju.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx