Xperia Z5 dolazi u 9. mjesecu sa Snapdragonom 820 i 4 GB RAM-a?

Malo je onih koji su bili oduševljeni ponudom Sony telefona ove godine. Xperia Z4 tj. Xperia Z3+ (ovisi gdje živite) nije bila baš ono što su fanovi željeli. Dobrim dijelom kriv je i Qualcomm sa svojim Snapdragon 810 čipsetom koji je zakazao u performansama i pretjeranom zagrijavanju. Iz tih razloga mnogi jedva čekaju da se iziđe iz ove “810 faze” i prebacimo na sljedeću generaciju, a Sony bi mogao biti jedan od prvih proizvođača koji će to učiniti.

Ekipa sa Technodify bloga tvrdi da će nadolazeći Sony Xperia Z5 biti opremljen Snapdragon 820 čipsetom, 4 GB RAM-a, skenerom otiska prsta baterijom od 4500 mAh i kamerom od 21 MP. Nisu naveli tko ili što je izvor tih informacija, a navodno bi trebao biti predstavljen u 9. mjesecu ove godine.

Originalna predviđanja za pojavu modela sa Snapdragon 820 čipsetom bila su prvi kvartal 2016. godine, ali već nekoliko glasina o raznim modelima pomiču tu granicu prema dolje. Je li moguće da je Qualcomm zbog fijaska sa 810 čipsetom odlučio ubrzati stvari i je li uopće moguće takvo nešto učiniti? Ne znamo, ali u svakom slučaju 9. mjesec nam se čini prerano, barem za izlazak uređaja sa tim čipsetom.

Što se tiče glasina o Xperiji Z5 bilo ih je i ranije. Još u 4. mjesecu pojavile su se informacije da će Xperia Z5 doći u više varijanti : Xperia Z5, Xperia Z5 Compact i Xperia Z5 Ultra. I tada se spominjao skener otiska prsta, ali samo na najvećem modelu (Ultra) kao i to da će svi uređaji biti opremljeni 2K zaslonom.

Još je prerano za ikakve zaključke pa je najbolje da istinitost ovih glasina prepustimo testu vremena.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx