Xiaomi Redmi Note 3 sa Snapdragon 808 procesorom uhvaćen u TENAA-i

U zadnje vrijeme zatrpani smo lavinom vijesti vezanih uz Xiaomi. Otkrili smo postojanje Redmi 3 smartphonea, pa smo imali priliku baciti prvi pogled na Xiaomi Mi5 (čak i video) a sada smo otkrili i postojanje Redmi Note-a 3 (kojega smo nedavno recenzirali) sa Snapdragon 808 procesorom.

Mnogi već sumnjaju da se ovdje radi o globalnoj varijanti telefona tj. namjenjenoj za tržište van Kine a koliko istine ima u tome još ćemo vidjeti. Ovo “otkriće” možemo opet zahvaliti TENAA-i (Kineskoj regulatornoj agenciji za telekomunikacijsku opremu) koja nas uvijek iznenadi ovakvim predstavljanjima. Naše mišljenje je da je ovaj model najprije namjenjen za američko tržište te smatramo da postoji mogućnost da ga Xiaomi najavi na CES-u početkom prvog mjeseca. Imajte na umu da je ovo samo nagađanje te da nemamo nikakvih dokaza kojima bi potkrijepili tu tvrdnju. Jedino znamo da Xiaomi odavno traži ulaznicu za tržište u SAD-u. Je li ovo možda to?

redmi note 3 snapdragon

Ako niste upoznati sa Redmi Note 3 svakako vam preporučujemo da bacite pogled na našu recenziju tog odličnog smartphonea. Cijena varijante sa Snapdragonom 808 još nije poznata.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx