Xiaomi Kenzo pojavio se u benchmarku. Gledamo li u Redmi 3?

I dok je Redmi Note 2 gotovo u rekordnom roku dobio nasljednika, Xiaomi Mi4 i Xiaomi Redmi 2 još uvijek čekaju na svoje zamjene. Ovaj će zadnji čini se ipak prije u penziju jer se u Geekbenchovoj bazi pojavio Xiaomiev uređaj s kodnim nazivom Kenzo za kojega već mnogi misle da je Redmi 3.

Postignuti rezultat u Geekbenchu je 1420 za single-core i 3420 za multi-core test. Interesantno je da je kao matična ploča naveden msm8952 što sugerira da se vjerovatno radi o Snapdragonu 617. Ono što baca male sumnje na to je činjenica što je navedeno da procesor ima šest jezgri i da radi na 1.4 GHz. Snapdragon 617 ima osam jezgri koje rade na max frekvenciji od 1.5 GHz no sasvim je lako moguće da je greška u benchmarku ili da pak u Xiaomiu testiraju različite scenarije. Naravno, moguće je i da je test lažiran ali to je sasvim druga priča. Spomenimo samo još i da testirani uređaj ima 2 GB RAM-a, a toliko baš očekujemo da će imati Redmi 3.

xiaomi kenzo benchmark

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx