Xiaomi je u prvoj polovini 2015. prodao čak 34.7 milijuna smartphonea

Xiaomi je 5 godina stara kompanija, a već neko vrijeme reda velike uspjehe. U trećem kvartalu prošle godine mogli su se pohvaliti titlulom trećeg najvećeg proizvođača smartphonea u svijetu, a onda su se pojavile glasine da je još jedan veliki uspjeh na pomolu. Te glasine odnosile su se na odličnu prodaju u prvoj polovici 2015. godine a sada ih je i sama kompanija potvrdila preko twittera.

https://twitter.com/xiaomi/status/616414920855257089/photo/1

Xiaomi je u prvoj polovici 2015. prodao 34,7 milijuna smartphona što je rast od 33% u odnosu na isti period prošle godine, a kompaniji dobro ide i u drugim tržišnim nišama gdje se iskušavaju u raznim malim gadgetima (npr. Xiaomi Mi Band), mrežnoj opremi, “pametnim” kućnim aparatima itd. Nekada su se ovakve kompanije teško probijale na zapadnjačko tržište, ali u zadnje vrijeme razni kineski proizvođači uživaju sve veću popularnost s ove strane globusa ponajprije zahvaljujući internetu i entuzijazmu korisnika (i marketingu naravno).

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx