Xiaomi će sljedeći tjedan predstaviti i pametni sat?

Kao što znamo Xiaomi 24.11.2015. održava event kojega su najavili kao veliko finale za kraj godine. Mnogi od nas pod velikim finalom podrazumijevaju ili flagship telefone ili nekakva neočekivana iznenađenja. Možda čak i oboje? Znamo sigurno da će Xiaomi na tom eventu predstaviti metalni Redmi Note 2 Pro i novi Mi Pad 2 ali sve upućuje na to da nam još nešto spremaju, a najnovija glasina iz Kine sugerira da bi to mogao biti Xiaomi pametni sat.

Prve informacije o Xiaomi pametnom satu sežu natrag sve do 3. mjeseca ove godine kada su neki tvrdili da Xiaomi radi na pametnom satu za okruglim zaslonom. U međuvremenu su te glasine umrle, ali mi se iskreno nadamo ako doista spremaju pametni sat da će biti okruglog oblika. Podsjetimo da su nedavno predstavili i ultrajeftini Xiaomi Mi Band 1S tako iskustva po pitanju nosivih tehnologija sigurno ne nedostaje. 24.11.2015. nije daleko pa neće trebati dugo dok ne saznamo što nam ovo “veliko finale” donosi.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx