Windows Phone 8.1 telefoni sa 4 GB interne memorije vrlo vjerovatno neće dobiti nadogradnju na Windows 10

Iako je Microsoft još davno izjavio (a poslije i nekoliko puta ponovio) da će svi Windows 8 telefoni dobiti nadogradnju na Windows 10 Mobile izgleda da ipak ništa neće biti od toga. Do ove informacije se došlo putem Njemačke Windows 10 Mobile web stranice gdje jasno piše da je jedan od zahtjeva “minimalno 8GB interne memorije”. Srećom situacija nije uopće crna tako da npr. od svih Lumia telefona samo Lumia 530 neće dobiti nadogradnju. Ova vijest i nije toliko neočekivana ako uzmemo u obzir prijašnje glasine koju su upućivale na ovu mogućnost kao i na činjenicu da nijedan telefon sa 4 GB interne memorije nio dio Windows Insider programa.

HTC 8S je također jedan od telefona koji neće dobiti ovaj update, iako je sasvim jasno da ga nebi dobio ni da ima 100 GB interne memorije jer je HTC davno prestao s podrškom za ovaj telefon. Na životu ga je jedino držao Microsoftov Preview For Developers program koji je bio jedini način da instalirate Windows Phone 8.1 na njega.

Ostali telefoni su:

  • Alcatel One Touch Pixi 3  (Windows)
  • Blu Win JR i JR LTE
  • Yezz Billy 4
  • Karbonn Titanium Wind W4
  • Kazam Thunder 340W, Thunder 450 i 450WL

Od svih gore navedenih niti jedan nije bio dostupan na našemu tržištu tako da smo po tome pitanju dobro prošli. Žao nam je zbog Lumie 530 i svih vlasnika toga telefona i nadamo se da će Microsoft nekim čudom uspjeti ugurati 10-ku na njega. Ne vjerujemo da će se to dogoditi ali ipak……nikada se ne zna.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx