Windows 10 za starije Lumia telefone tek krajem 2. mjeseca?

Rok se odmiče i odmiče. Svaki mjesec očekujemo nadogradnju, a sve što dobivamo je vijest o odgađanju Windowsa 10 za sljedeći mjesec. Ni malo ne pomaže ni činjenica da se Microsoft nije službeno oglasio po pitanju datuma tako željene nadogradnje za starije Lumia telefone (iliti sve koji nisu tek nedavno izašli).

Najnovije informacije su da će nadogradnja stići tek krajem 2. mjeseca, barem ako je vjerovati francuskom operateru Bouygues Telecom. Joel Deavux je na twitteru postavio pitanje o  Windowsima 10, a od operatera je dobio odgovor da najvjerovatnije ništa od toga prije kraja drugog mjeseca. Ako nas pitate možda i bolje – OS je trenutno pun bugova i sigurno će dobro doći još vremena da se ispeglaju oni najgori. Postoji mogućnost da neki telefoni nadogradnju dobiju i prije (npr. Lumia 640 je ažurirana na Windows 10 u dvije zemlje) ali nemojte se previše nadati.

Ako vam se iz nekog razloga žuri instalirati Windows 10 uvijek možete skinuti Windows Insider aplikaciju sa Windows Trgovine i prijaviti se u Insider program. Mi bi ipak preporučili da još malo sačekate jer bi nekima iskustvo moglo biti previše frustrirajuće npr. Edge preglednik je trenutno jako spor (pa i bugovit) na Lumiji 640. Ajmo Microsoft, peglajte to malo!

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx