Windows 10 za “starije” Lumia telefone dolazi krajem 1. mjeseca?

Saga oko nadogradnje na Windows 10 još je u tijeku. Prvo smo mislili da će aktualni WP 8.1 modeli nadogradnju na Windows 10 dobiti nekada u 12. mjesecu. Kada je  postalo jasno da na Windowsima 10 ima još posla taj rok se pomakao u “početkom 2016. godine”. Od tada nismo imali priliku čuti nekakvih konkretniji datuma, a ni ovaj put ih nismo čuli od Microsofta nego nekih operatera.

Tako je Vodafone iz Australije objavio da sredinom prvog mjeseca očekuju “komadiće” OS-a za testiranje. S druge strane Movistar, iz nama puno bliže Španjolske, svojim korisnicima govori da se nadaju puštanju nadogradnje do kraja prvog mjeseca.

I od Microsofta je zatraženi malo konkretniji datum, a na Lumia twitter profilu dobili smo samo sada već legendarni “Soon” tj. uskoro. Oni revniji pratitelji svega vezanog uz Microsoft znaju koliko “brzo” soon može biti :-).

Lumia twitterMi se iskreno nadamo da će doista do tada uspjeti još optimizirati sustav i pustiti tako željenu nadogradnju. Osobno smo čak mišljenja da je bolje još malo pričekati nego da dobijemo ono s čime se bore Lumia 950, Lumia 950 XL  i Lumia 550 korisnici.

Ako ste pak nestrpljivi uvijek sa trgovine možete skinuti Windows Insider aplikaciju i tako dobiti nadogradnju, ali osim ako nisto 100% sigurni u to što radite preporučili bi vam da ipak pričekate.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx