Windows 10 nadogradnje dolaziti će direktno od Microsofta za sve telefone, a ne samo za Lumie

Čini se da Microsoft nije promijenio samo odnos sa mobilnim operaterima kada su nadogradnje za Windows 10 u pitanju nego donekle i sa proizvođačima telefona tj. OEM-ima. U svijetu windowsa dobro poznati Daniel Rubino (sa windowscentral.com) objavio je na Twitteru da je putem nekih OEM-a potvrdio da će nadogradnje i zakrpe za Windows 10 dolaziti od direktno od Microsofta.

https://twitter.com/Daniel_Rubino/status/684217533918924800

Nije pojašnjeno što će biti sa firmware-om ali pretpostavljamo da će to morati pustiti proizvođači. U svakom slučaju lijepo je znati da možete računati na nadogradnje za vaš Windows 10 telefon bez obzira na kojemu operateru bili ili čiji uređaj korisitili. Možda napokon strah od ne-Lumia telefona nestane iz Windows svijeta. Microsoft u zadnje vrijeme radi jako dobre poteze po tom pitanju, još samo da srede malo Windows 10……

P.S. najnovije informacije o Windows 10 nadogradnji za trenutne Lumia telefone upućuju da bi se to moglo dogoditi za 2 tjedna. Tako barem tvrdi  njemački T-Mobile.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx