Windows 10 Mobile za postojeće telefone izlazi početkom 12. mjeseca

Dugo smo čekali da saznamo kada će naši Windows Phone 8.1 telefoni dobiti službeni Windows 10, a kako je Microsoft jučer na svom eventu bio šutljiv po tome pitanju moramo priznati da smo se zabrinuli da se  to možda neće dogoditi u ovoj godini. Srećom Microsoft je na Facebooku vrlo brzo odgovorio na pitanje jednog korisnika kojega je zanimalo kada će Lumia 640 i Lumia 640 XL dobiti tako željenu nadogradnju. Windows 10 Mobile nadogradnje krenuti će početkom 12. mjeseca za postojeće telefone, a koliko brzo ćete dobiti nadogradnju najviše ovisi o vašemu operateru koji te iste nadogradnje kontrolira. Srećom kod nas su operateri većinom milostivi pa ne vjerujemo da ćemo trebati dugo čekati.

Windows 10 izlazi u 12 mjesecu

Od prije je poznato da će Windows 10 prvo dobiti telefoni koji su izašli sa predinstaliranom Windows Phone 8.1, a tek kasnije oni koji koji su izašli zajedno sa WP 8. Isto tako, telefoni sa 4 GB interne memorije po svemu sudeći neće dobiti nadogradnju (Lumia 530). Još nije poznato koji će još telefoni osim Microsoftovih Lumia dobiti Windows 10

Ako ste nestrpljivi uvijek imate Windows Insider program preko kojega možete zaobići vašeg operatera i instalirati najnoviju verziju Windowsa 10 Mobile. Preporučamo ipak da se ne žurite dok OS ne dosegne RTM fazu jer je još poprilično nestabilan.

Izvor 1,Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx