WhatsApp testira novu veoma korisnu značajku

WhatsApp testira novu značajku, a ona je uočena u beta verziji za Android aplikaciju.

Najnovije beta ažuriranje aplikacije WhatsApp za Android, koje dolazi s brojem verzije 2.24.12.7, ima za cilj da poboljša korisničko iskustvo i to tako što će korisnicima lako omogućiti da pristupe svojim najvažnijim sagovornicima.

Tako će sada korisnici imati mogućnost odabrati omiljene kontakte koji će biti smješteni u posebnu karticu, a kojoj će moći vrlo lako pristupiti.

Očekuje se da će nova funkcija poboljšati efikasnost korisnika pružanjem brzog pristupa chatovima i grupama koje korisnici često kontaktiraju. Na taj način uštedjet će se vrijeme u pretraživanju chatova koji su korisnicima najvažniji. Osim toga, ova će funkcija poboljšati i cjelokupnu organizaciju unutar aplikacije.

S obzirom na to da je trenutno ova funkcija samo u beta verziji aplikacije, trebat će neko vrijeme da ona stigne svim korisnicima.

Ovo je samo jedna u nizu novosti koje stižu na WhatsApp u posljednje vrijeme. Ranije ove sedmice WhatsApp je omogućio snimanje glasovnih storija (statusa) koji mogu trajati do jedne minute. Ranije je to bio slučaj samo sa videozapisima, koji traju do jedne minute na storiju, a sada je to slučaj i sa glasovnim storijima.

Osim toga, otkriveno je da WhatsApp testira svoj birač brojeva u aplikaciji koji će korisnicima omogućiti da zovu korisnike na aplikaciji bez spremanja njihovih brojeva. Također, uočena je i nova značajka izvanmrežnog dijeljenja datoteka WhatsAppa i nazvana je People Nearby. Značajka radi poput popularne Android opcije Nearby Share i Appleovog AirDropa. WhatsApp People Nearby koristi Bluetooth za prijenos datoteka između uređaja, stoga ne zahtijeva internet.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx