WhatsApp sada ima ogromnu 1 milijardu korisnika!

WhatsApp je objavio broj korisnika njihovog komunikacijskog servisa i brojka je vrtoglava. Čak jedna milijarda ljudi koristi WhatsApp, a od toga ih je 500 milijuna počelo koristiti aplikaciju ove godine. Odnedavno je aplikacija postala besplatna, a ove godine dobili smo i mogućnost poziva.

Facebook je u 10. mjesecu 2014. kupio WhatsApp za čak 19 milijardi USD, a sve je jasnije da su novac pametno uložili. Činjenica da je aplikacija odnedavno potpuno besplatna znači da su našli način kako je monetizirati. Navodno će to činiti kroz olakšavanje komunikacije sa poslovnim subjektima a što to znači još ostaje za vidjeti.

U svakom slučaju impresivan rezultat, a uvjereni smo da će brojka ove godine još više narasti. Trenutno gotovo svaka sedma osoba na svijetu koristi WhatsApp.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx