WhatsApp krajem ove godine ukida podršku za BlackBerry, starije verzije Androida i manje popularne platforme

Šesti rođendan WhatsApp aplikacije nije bio tako davno. U vrijeme kada je izašla prva stabilna verzija aplikacije dominantni OS-ovi su i dalje bili Blackberry i Symbian, ali su već bili na brzoj silaznoj putanji. Sada su iz WhatsApp-a objavili da se opraštaju od mnogih platforma s kojima su počeli a na tom popisu su:

  • Sve verzije Blackberry OS-a, uključujući i najnoviju
  • Android 2.1 i 2.2
  • Windows Phone 7 (WP 8 i WP10 su i dalje podržani)
  • Symbian S40
  • Symbian S60

Navodno je razlog što te platforme ne podržavaju mogućnosti kojima oni planiraju proširiti ili obogatiti WhatsApp, ali realno malen udjel i zastarjelost su vjerovatniji razlozi. Ako planirate i dalje koristiti WhatsApp kompanija vam savjetuje da prijeđete na jednu od podržanih platformi (Windows Phone 8 ili više, Android i iOS).

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx