Bajtbox logo H90

Vraća nam se legendarna FIFA – i to u malo drugačijem izdanju?

Fédération Internationale De Football Association (FIFA) je možda napokon pronašla studio koji će nastaviti njezinu triple-A gaming tradiciju. Trgovac igrama MohPlay tvrdi da je 2K Games potpisao licencni ugovor s međunarodnom nogometnom organizacijom i da će ove godine izdati igru!

Mogućnost novog FIFA naslova prije kraja godine oduševljava obožavatelje koji nisu vidjeli FIFA igru od rujna 2022. MohPlay je izjavio da će FIFA 2K25 biti lansirana kasnije ove godine dok svijet priprema se za epsko FIFA Svjetsko prvenstvo s 48 reprezentacija i 104 utakmice koji počinje 11. lipnja 2026.

Naravno, treba uzeti tvrdnju s preporučenom dozom opreza. Iako MohPlay ima navodni novi logo (ispod), ni 2K Games ni FIFA nisu najavili partnerstvo ili igru. Trgovac bi mogao izmišljati čitavu priču radi publiciteta, ali to je prilično riskantan potez. Međutim, pregled njihovog X feed-a pokazuje da je tvrtka hrabro samopromotivna.

Prošlo je malo više od dvije godine otkako se EA razišao s FIFA-om. Raskol je nastao zbog neslaganja oko vrijednosti FIFA brenda – u osnovi, EA je odbio platiti više naknade uoči Svjetskog prvenstva 2022. Izdavač nije ostavio obožavatelje FIFA-e na cjedilu jer nije gubio vrijeme i predstavio je EA Sports FC igru.

U međuvremenu, FIFA je prošla kroz krizu identiteta u vezi s licenciranjem i nismo znali koji je njihov sljedeći potez.

EA Sports FC 24, prvi nastavak u ažuriranoj seriji, lansiran je prošle godine i dostigao je više od 82 tisuće istodobnih korisnika samo na Steamu 11,3 milijuna igrača u prvom tjednu na svim platformama.

Kad bi 2K doista uspio osigurati službenu licencu FIFA-e, bio bi to snažan dodatak njihovom spisku sportskih igara, koji uključuje izdanja kao što su NBA 2K, PGA Tour 2K, WWE 2K i Top Spin.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx