Bajtbox logo H90

Vlasnici AMD grafičkih kartica imaju zanimljiv bug u Starfieldu

Starfield je imao puno očekivanja koje je trebalo ispuniti. Od prostranog svemira do interaktivnih elemenata okoliša, igra je osmišljena da u potpunosti uroni igrače u beskrajni međugalaktički krajolik. S obzirom na Bethesdinu pozornost čak i na najsitnije detalje, moglo bi se pomisliti da nešto tako veliko poput ogromne vatrene lopte koja osvjetljava nebo bilo kojeg planeta neće biti zaboravljeno. Ali prema sve češćim izvješćima, mnogim korisnicima nedostaje jedna od najvećih značajki bilo kojeg planeta – sunce.

Slika 1: Prizor sa AMD grafikom

Slika 2: Prizor sa Nvidia grafikom

Izvještaji o nerenderiranim zvijezdama na dnevnoj strani Starfieldovih planeta počeli su se pojavljivati ​​u nekoliko postova na Redditu prošlog tjedna. Prema objavi korisnika Reddita Guts2021 , neki korisnici AMD-a primijetili su da je dnevna svjetlost vidljiva, bez obzira na kojem se planetu nalazili, ali nije bilo sunca ili zvijezde domaćina koja bi je zračila.

Dodatni postovi su se počeli pojavljivati ​​na r/Starfieldu potvrđujući isti problem za druge: korisnici serije Radeon 6000 i 7000 nisu vidjeli cijele zvijezde i sunca na dnevnoj strani bilo kojeg planeta, dok su Nvidijini korisnici na istim lokacijama promatrali normalno prikazane zvijezde, svjetlo , i drugi atmosferske učinke.

To nije baš problem koji kvari igru, ali vrlo ga je teško ne vidjeti nakon što ga primijetite.

Nije jasno leži li problem na ramenima AMD-a ili Bethesde, ali jedno je sigurno: ako pažnja posvećena detaljima u igri omogućuje igraču da ispravi na koji je način orijentirana rola toaletnog papira, onda nije previše tražiti sunce planeta da sjaji na njegovom nebu.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx