Bajtbox logo H90

Ovo će vam UBRZATI IGRE! | Playbox #28

više fpsova u igrama pc ps5 - Naslovna playbox

Sve igre će ići u više FPS-ova i to besplatno zahvaljujući novoj tehnologiji koja je već stigla na 6 Sonyevih igara za PC, a uskoro stiže i na 60 drugih igara. Uskoro ćemo dobiti prvog Svetog Gamera, a slaveći pobjedu na turniru, pobjednik je razbio cijelu opremu (ima klip). Sve ovo uz vrhunske popuste na Steam Summer Saleu u novoj epizodi Playbox serijala.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx