[Video] Savija li se iPhone 6S jednako lako kao iPhone 6?

Svi znamo za prošlogodišnju bendgate aferu koja se dogodila nedugo nakon izlaska prošlogodišnjeg iPhone-a. Za neupućene – radilo se o nekoliko kupaca iPhonea 6 kojima se telefon lagano savio nakon držanja u stražnjem džepu. Mase su poludjele, a Apple je čak morao pozvati novinare da dokažu kako testiraju savitljivost svakog modela.

Mi smo osobno mišljenja da je cijela ta priča bila debelo prenapuhana, ali Apple je ipak za svaki slučaj odlučio ove godine koristiti malo čvršču vrstu aluminija, valjda da umiri ovih par galamdžija što je ostalo. Ipak uvijek je zanimljivo vidjeti kako netko “muči” neki popularan telefon pa svakako bacite pogled na video ako vas zanima kako je tortura završila.

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx