Video pokazuje kako bi trebao izgledati Samsung Galaxy S7

Iako rendera, slika i ostalih materijala ne nedostaje kada su u pitanju leakovi vezani za Samsung Galaxy S7 to ne sprječava razne dizajnere i ostale autore da i sami nešto naprave. Ovaj najnoviji video prikazuje kako bi trebao izgledati novi Samsungov flagship ako je vjerovati najnovijim glasinama.

Autor ovog najnovijeg video je dizajner i umjetnik Jermaine Smith a kaže da je baziran uglavnom na @Onleaksovom CAD renderu Galaxy-a S7.  Osim onoga što standardno viđamo prikazane su i varijante u raznim bojama pa svakako bacite pogled na video.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx