Usporavaju li nadogradnje telefone? Evo što kažu… (VIDEO) | Newsbox S03E02

Usporavaju li nadogradnje telefone video - Naslovna

Ovoga tjedna, jedna izjava čelnika OnePlusa natjerala je mnoge na razmišljanje. Već godinama zahtjevamo od proizvođača telefona da produže softversku podršku za telefone te su zaista i poslušali. Google i Samsung sada nude po 7 godina softverskih nadogradnji što na prvu zvuči zaista fantastično.

Ipak, kada su Kinder Liua (COO OnePlusa) pitali zašto OnePlus ne daje toliko dugu podršku, pomoću metafore sa sendvičima, objasnio je da softverske nadogradnje usporavaju i uništavaju telefone. Štoviše, iznio je nekoliko konkretnih stvari zbog kojih smatra da tako duga podrška nema ni smisla, barem ako proizvođači ne ulože više u kvalitetu drugih dijelova svojih telefona.

Sve u svemu, vratio se Newsbox, a ovog tjedna vam osim teme s nadogradnjama donosi i poražavajuće rezultate kupovine tableta, najjeftiniji telefon na svijetu koji izgleda kao najskuplji te Appleov ogromni propust u vezi Vision Pro naočala.

Uživajte u novoj epizodi i ugodan Vam vikend 😀

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx