Upoznajte otkazani Microsoft Mercury tablet

Čini se da se u Microsoftovoj kuhinji kuhalo puno više nego što smo mislili, pogotovo kada su tableti u pitanju. Svi se sjećamo priče o Surface-u Mini za kojega smo eventualno neslužbeno saznali da je otkazan pred sam izlazak, a koji je dobio potvrdu svog postojanja (i otkazivanja) u vidu intervjua sa Panos Panay-om prije mjesec dana. Ali čini se da Surface Mini nije bio jedini tablet nego je tu i Microsoft Mercury koji je vjerovatno zaostatak iz Nokia dana jer nam djeluje kao potencijalni nasljednik Nokijinog 2520 tableta.

Microsoft-Mercury

Sve ove informacije imamo zahvaljujući svima nam poznatom Evan Blass-u, poznatijim pod svojim leakerskim imenom @evleaks. O samom tabletu ne znamo ništa osim onoga što vidimo na slikama. Jasno je vidljiva prednja kamera, stražnja kamera i dva zvučnika ispod zaslona. Sada kada smo vidjeli ovaj leak moramo priznati da smo osjetili laganu nostalgiju za klasičnim Nokia dizajnom koji se vukao još od Nokie N9.

Microsoft-Mercury (1)

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx