UMI objavio teaser za smartphone sa Helio X10 procesorom, 4 GB RAM-a i cijenom od 180€

UMI-u uistinu dobro ide u dobro vrijeme. Modeli koji su trenutno na tržištu pokazali su se kao uspješni, a oni koji tek dolaze već su naručeni u velikom broju primjeraka – npr. UMI Rome ima čak 100000 prednarudžbi.

Danas su objavili teaser koji na božićnom drvcu prikazuje zlatno obojeni smartphone  sa metalnom konstrukcijom i dosta tankim profilom. Čak nam izgleda kao da vidimo i potencijalni IR blaster. Osim toga objavljeno je da će uređaj biti opremljen sa Helio X10 procesorom i ogromnih 4 GB RAM-a.

UMI sa ovim telefonom očito planira napasti isti segment kojim trenutno vladaju LeTV Le 1S, Xiaomi Redmi Note 3 i Meizu Metal. Ima li mali UMI šanse protiv ovih divova ostaje za vidjeti, ali činjenica je da se pretvaraju o jednog od najzanimljivih proizvođača sa istoka. O potencijalnom datumu izlaska nema nikakvih informacija, a najavljena cijena je 199$ tj. oko 180€. Nadajmo se da ovdje nije isti slučaj kao sa cijenom UMI Rome-a koja je porasla sa 89$ na 109$.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx